полезна информация

Следете нашите полезни съвети

  • Как да приготвим бели и червени вина
  • Как да избистрим виното
  • Как да използваме уреди

Полезна информация

Как да почистите гроздето за ядене

Полезна информация

Приготвяне на БЕЛИ и ЧЕРВЕНИ трапезни вина

Полезна информация

Как да избистрим виното в домашни условия?

Полезна информация

Как се калибрира рефрактометър?

Полезна информация

Как се работи с Рефрактометър?

Полезна информация

Как да поддържаме съдовете си за вино и ракия?

разгледай всички

Полезна информация

Как да почистите гроздето за ядене

Пътуването от лозята до нашите супермаркети е дълго и разбира се гроздето е изложено на [...]

Полезна информация

Приготвяне на БЕЛИ и ЧЕРВЕНИ трапезни вина

Белите вина се получават от бяло или розово (червено) грозде с безцветен сок. Гроздето, предназначено [...]

Полезна информация

Как да избистрим виното в домашни условия?

Избистрянето само по себе си е отделяне на виното от частиците на смлените гроздови зърна, [...]

Полезна информация

Защо се добавя калиев метабисулфит или серниста киселина за сулфитиране на виното?

Сулфитирането е процедура която се извършва с цел да се създаде по – добра среда [...]

Полезна информация

Как се калибрира рефрактометър?

Принципът на работа на преносимите рефрактометри Принципът на работа на рефрактометъра се основава на използване [...]

Полезна информация

Как се работи с Рефрактометър?

Рефрактометрите са уреди, които измерват концентрацията на различни разтвори, като използват свойствата на светлината да [...]

Полезна информация

Как да поддържаме съдовете си за вино и ракия?

Едно от най – важните неща при направата на добро вино или ракия е измиването [...]