полезна информация
Следете нашите полезни съвети
- Как да приготвим бели и червени вина
- Как да избистрим виното
- Как да използваме уреди
разгледай всички
Полезна информация
Как да почистите гроздето за ядене
Пътуването от лозята до нашите супермаркети е дълго и разбира се гроздето е изложено на [...]
окт.
Полезна информация
Приготвяне на БЕЛИ и ЧЕРВЕНИ трапезни вина
Белите вина се получават от бяло или розово (червено) грозде с безцветен сок. Гроздето, предназначено [...]
сеп.
Полезна информация
Как да избистрим виното в домашни условия?
Избистрянето само по себе си е отделяне на виното от частиците на смлените гроздови зърна, [...]
апр.
Полезна информация
Защо се добавя калиев метабисулфит или серниста киселина за сулфитиране на виното?
Сулфитирането е процедура която се извършва с цел да се създаде по – добра среда [...]
апр.
Полезна информация
Как се калибрира рефрактометър?
Принципът на работа на преносимите рефрактометри Принципът на работа на рефрактометъра се основава на използване [...]
фев.
Полезна информация
Как се работи с Рефрактометър?
Рефрактометрите са уреди, които измерват концентрацията на различни разтвори, като използват свойствата на светлината да [...]
фев.
Полезна информация
Как да поддържаме съдовете си за вино и ракия?
Едно от най – важните неща при направата на добро вино или ракия е измиването [...]
фев.